Anna Henriksson och Tobias Nyberg i Ullånger får färg till hela husetAnna och Tobias håller på att renovera sitt hus i Öden i ullånger. Huset ska tilläggs isoleras och därmed får den ny brädfodring och färg.

Anna skickade in en ansökan på vår hemsida om att göra Höga kusten vackrare, detta c:a två timmar innan midnatt sista dagen på ansökningstiden, hon trodde absolut inte att just dom skulle få ett bidrag till sitt hus. Så här skrev dom bland annat i sin ansökan


"Hej. Vi köpte vårat hus för 4 år sedan och det var redan då i behov av ny färg. Vi bor på höjden av båthamnen i Ullånger, mittemot skidstahus. Det vore kul att göra Ullångersfjärden fin att titta på genom färg till fasaden. Huset är ca 150 kvm, längd är ca 10 m och höjd tror jag samma. Jag har även en tanke på att någon gång starta upp en fotostudio här hemma och då vore det fint att få snygga till det ytterligare"


Jag kallar det ett bidrag och inte en tävling, ändå vet jag inte riktigt vad det är, kan man vinna ett bidrag? Grattis här får du ett bidrag! så säger man väl inte? -Och vinnaren i bidraget är.. Nej så säger man inte heller.

Hur som helst Anna, Tobias och barnen Ebba och Elin får i alla fall färg för att måla om hela huset, upp till fem burkar kommer dom få och det kommer nog gå åt.

Vi säger grattis och ser fram emot när studion öppnar med ett fräscht och nymålat hus som kanske redan i höst kommer gå från rött till grått, mer exakt NCS S 2005-Y20R för dom som har koll på kulörkoder


Vi kommer även att hjälpa fler så håll utkik i våra sociala medier, Facebook och Instagram

Och du! Redan nu kan du ansöka för 2024 genom att klicka här